Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Let’s go Wild

15 oktober 2023 @ 17:00 - 23:00

Let's go Wild 1

15 oktober, de dag dat het wild-seizoen officieel opent. En wij willen dat met jullie vieren! Een heerlijke wildavond, vers en live voor u bereid. Een divers assortiment met kleine proeverij gerechten, opgebouwd als buffet – waarbij u op mag scheppen wat u zelf wenst. Het ticket wat u koopt is inclusief welkomstdrankje én u bent de hele avond voorzien van live muziek.

Om 17:00 opent het buffet en voor slechts €52,50 heeft u een gezellige en culinaire avond in het verschiet!

Let op – om de reserveringen van de tafels zo soepel mogelijk te maken, komt hier een link naar een reserveringsformulier te staan. Op dit moment zit daar een kleine maak-fout in, dus deze zal spoedig volgen! 

Om uw smaakpapillen vast aan het werk te zetten, het menu:

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert met stroop van aceto balsamico, pittige oude geitenkaas, ingelegde vijgen en een salade van wilde spinazie
  • Op de huid gebakken duivenborst  met spitskool, pure chocolade en gekonfijte Granny Smith
  • Witlof salade met bowland kaas, geroosterde pompoen, cashewnoten, rucola en een frisse dressing  van granaatappel
  • Pastrami van gans met piccalilly, Amsterdamse ui, kwartelei en ingelegde puntpaprika
  • Coppa van wildzwijn met bloedsinasappel, geroosterde winterpeen en roggebrood kruim
  • Rosé gebakken eend met geroosterde venkel en een dressing van grapefruit

Soepen

  • Wildbouillon met julienne van fijne groenten, bosui en uitgebakken wildzwijn spekjes
  • Uiensoep met Madeira, zuurdesem crouton en oude kaas

Hoofdgerechten

  • Roodpootpatrijs met veenbessenmosterdjus
  • Burgertje van wild met kweepeer, gruyère en gekonfijte rode ui
  • Hazenpeper, afgemaakt met zilveruien, wortel en champignons
  • Wildzwijn wangetjes in een saus van appelstroop, ontbijtkoek en pruimen
  • Live gebakken wildzwijn medaillons in een saus van rode port en truffel
  • Rolleaux van parelhoen, gevuld met een kruidige roomkaas omwikkeld met zolderspek
  • Live gebakken hertenbiefstukjes met bospaddenstoelen en zwarte knoflookboter

Bijgerechten

  • Puree van spruiten, oude kaas en spekjes
  • Gratin van pastinaak
  • Huisgemaakte rode kool
  • Gepofte zoete aardappel
  • In ganzenvet gegaarde zuurkool
  • Quiche van winterse groenten gegratineerd met notenkaas en vadouvan

Dessert

  • Appel-peer crumble met karamel bavaroise en vanille-kaneel schuim
  • Panna cotta van yoghurt met compote van roodfruit en kletskop van munt
  • Snickers dessert met donkere chocolade mousse, witte chocolademousse, brownie, pinda en chocoshot
  • Uitgebreide kaastafel met diverse soorten dips, vijgenbrood en geroosterde noten

Het eten wordt voor u bereid en begeleid door het professionele team van Woodies! Eten & drinken. Neem vooral een kijkje op de website als u ook buiten deze wildavond wilt genieten van de catering van dit echte Achterhoekse bedrijf: www.woodiesetenendrinken.nl.

Gegevens

Datum:
15 oktober 2023
Tijd:
17:00 - 23:00
Scroll naar boven