- Dit evenement is voorbij.
Laura van Kaam! ( Uitgesteld tot nader order)
11 oktober 2020 @ 11:00 - 20:00
€24,95 – €42,5011 oktober Laura van Kaam
Dit gaat heel uniek worden! Lekker eten in combinatie met de trots van Dinxperlo!
We gaan vandaag 2 sessies doen, met niemand minder dan……… Laura van Kaam! Deze Dinxperlose rasartieste heeft verder weinig aankondiging nodig,…… wie kent haar nou niet? In een 3 uur durende sessie zullen diverse covers, maar ook vooral haar eigen werk voorbij komen!
Brunch-Bites sessie, aanvang 11.00 uur.
Wij zullen voor jullie heerlijke gerechtjes in drie gangen op tafel serveren !
3- gangen Brunch €34.50:
Wildbouillon met bospaddenstoelen of een kopje tomatensoep met gehaktballetjes en verse prei
Gemarineerde garnalen met een frisse kerriedressing
Carpaccio met truffelmayonaise, oude kaas en truffelaardappelchips
Spiesjes met tomaat, mozzarella en verse pesto
Tartaar van verse tonijn met kruidencrème en wakamé
Sandwich van tramasini met gerookte zalm, frisse roomkaas en rode ui
Tuhnbrood, gevuld met boerenham, ei en zwarte knoflookcrème
Wrapje met brie, frisse witte kool en dadels
Spiesje van vers fruit
Mini- broodje pulled pork met huisgemaakte barbequemarinade
Kipspiesjes
Zalm, met een krokante korst van groene kruiden
Champignons, gevuld met geurige risotto
Geroosterde rosevalaardappel
Roerei met diverse groenten
4- gangen Bites- sessie, aanvang 17.00 uur.
Wij zullen heerlijke gerechtjes in vier gangen voor jullie op tafel serveren!
4- gangen Diner €42.50
Luxe brood met kruidenboter, verse pesto en knoflookkwarksaus.
Proeverij van voorgerechtjes, geserveerd op robuuste planken
Geroosterde kalfsmuis, met een salade van veldsla, gekonfijte ui en een krokantje van Parmezaanse kaas
Bonbon van gerookte zalm, gevuld met garnalen en een dressing van yoghurt en knoflook
Tartaar van verse tonijn met groene asperges en kwartelei
Gemarineerde knolselderij met geroosterde eend, mango-peperdressing en gebakken cantharellen
Proeverij van soepjes
Wildbouillon met bospaddenstoelen
Tomatensoep met gehaktballetjes en verse prei
Frisse soep van courgette met snippers van gerookte heilbot
Proeverij van hoofdgerechten, geserveerd op leistenen
Wildzwijnshaas met gebakken paddenstoelen
Kalfssucade met gekonfijte zilveruitjes en een jus van tijm
Rouleau van kip, gevuld met roomkaas en omwikkeld met spek
Geroosterde rosevalaardappel met rozemarijn en knoflook
Seizoensgroenten
Proeverij van desserts
Oreo cheesecake met een stroop van Likeur 43
Hangop met roodfruit
Cappuccino crème brulée