- Dit evenement is voorbij.
Let’s go Wild
15 oktober 2023 @ 17:00 - 23:00
15 oktober, de dag dat het wild-seizoen officieel opent. En wij willen dat met jullie vieren! Een heerlijke wildavond, vers en live voor u bereid. Een divers assortiment met kleine proeverij gerechten, opgebouwd als buffet – waarbij u op mag scheppen wat u zelf wenst. Het ticket wat u koopt is inclusief welkomstdrankje én u bent de hele avond voorzien van live muziek.
Om 17:00 opent het buffet en voor slechts €52,50 heeft u een gezellige en culinaire avond in het verschiet!
Let op – om de reserveringen van de tafels zo soepel mogelijk te maken, komt hier een link naar een reserveringsformulier te staan. Op dit moment zit daar een kleine maak-fout in, dus deze zal spoedig volgen!
Om uw smaakpapillen vast aan het werk te zetten, het menu:
Voorgerechten
- Carpaccio van hert met stroop van aceto balsamico, pittige oude geitenkaas, ingelegde vijgen en een salade van wilde spinazie
- Op de huid gebakken duivenborst met spitskool, pure chocolade en gekonfijte Granny Smith
- Witlof salade met bowland kaas, geroosterde pompoen, cashewnoten, rucola en een frisse dressing van granaatappel
- Pastrami van gans met piccalilly, Amsterdamse ui, kwartelei en ingelegde puntpaprika
- Coppa van wildzwijn met bloedsinasappel, geroosterde winterpeen en roggebrood kruim
- Rosé gebakken eend met geroosterde venkel en een dressing van grapefruit
Soepen
- Wildbouillon met julienne van fijne groenten, bosui en uitgebakken wildzwijn spekjes
- Uiensoep met Madeira, zuurdesem crouton en oude kaas
Hoofdgerechten
- Roodpootpatrijs met veenbessenmosterdjus
- Burgertje van wild met kweepeer, gruyère en gekonfijte rode ui
- Hazenpeper, afgemaakt met zilveruien, wortel en champignons
- Wildzwijn wangetjes in een saus van appelstroop, ontbijtkoek en pruimen
- Live gebakken wildzwijn medaillons in een saus van rode port en truffel
- Rolleaux van parelhoen, gevuld met een kruidige roomkaas omwikkeld met zolderspek
- Live gebakken hertenbiefstukjes met bospaddenstoelen en zwarte knoflookboter
Bijgerechten
- Puree van spruiten, oude kaas en spekjes
- Gratin van pastinaak
- Huisgemaakte rode kool
- Gepofte zoete aardappel
- In ganzenvet gegaarde zuurkool
- Quiche van winterse groenten gegratineerd met notenkaas en vadouvan
Dessert
- Appel-peer crumble met karamel bavaroise en vanille-kaneel schuim
- Panna cotta van yoghurt met compote van roodfruit en kletskop van munt
- Snickers dessert met donkere chocolade mousse, witte chocolademousse, brownie, pinda en chocoshot
- Uitgebreide kaastafel met diverse soorten dips, vijgenbrood en geroosterde noten
Het eten wordt voor u bereid en begeleid door het professionele team van Woodies! Eten & drinken. Neem vooral een kijkje op de website als u ook buiten deze wildavond wilt genieten van de catering van dit echte Achterhoekse bedrijf: www.woodiesetenendrinken.nl.